Fan så tråkigt!

Sitter hemma och degar.. Sjuk igen som vanligt.. Är så jävla trött på skiten nu.. Orkar inte mer.. Vårdcentralen skulle ringa inom två dagar, vilket betyder att sista dagen är idag, så man får väl se om dom ringer.. gör dom inte det så vettifan vad jag göra asså.. Blir såååå trött!! Vill fan inte va sjuk mer.. Sov inte ett skit i natt, inte natten innan det heller..
Så ska man ivåg och kolla på brorsans fotbollsmatch klockan sex, så väntar jag på att darling ska höra av sig. Ja mycke mer än så händer det inte i mitt just nu..
Jo skolan har ju börjat och det är ju skit det med.. men jag tror det här året blir bättre än dom två andra.. man kan ju hoppas iaf..

Nu ska jag hoppa in i duschen, har vart duktig och tränat lite på orbitrek i dag.. bara 20min.. men va fan det är 20min mer än va jag tränade igår!!
Har bestämt mig för att hålla en liten viktdagbok här.. Så jag får lite press på mig så att jag når mitt mål nån gång.. Helst innan jul.. men det händer nog inte.. Så innan studenten iaf!! På tal om det.. provade studentmössor igår.. Fan va kul.. har beställt nu!! Så kul.. men det är ju såååååå långt kvar!!

v-d
innan sommar - ner 4.3
under sommar - upp 1.1
efter sommar - ner 1.7
Så just nu sammanlagt - ner 6 kilo

image29

Veckan och helgen

Började skolan i Tisdags.. fan va segt.. Men men.. nu händer det ju lite om dagarna iaf..

Nollade ettorna igår i linköping.. det va helt okej.. Blev lite fuller själv.. Pierre och Stirda kom och hämtade mig i linköping..

Idag händer det inte så mycke.. åkte in till stan med Pierre.. helt i onödan visade det dig.. men det är skönt att komma från blacka lite..

Ska dra nu. Puss


Snart smäller det!

Oh shit fan va gött!! Snart är det UPPSALA REGGAE FESTIVAL -07!! Fan va kul!!!!!!!!!!!!!!!!!
På onsdag smäller det.. På efter middan drar det iväg mot uppsala med gänget, ska bli så jäkla skoj, hoppas jag på iaf.. På torsdag klockan 15 börjar det roliga, men man hinner ju med en förfest kvällen innan!! Fan va skoj det kommer bli!!!!!!!!!!!!! Fast man kommer ju sakna Pierre=( och det är ju mindre kul!!

"sov"delen i mitt rum är nu klart, har grundat två väggar i andra delen av rummet så nu är det snart klart hoppas jag. Nu så ska jag nog gå ner och måla lite fin färg på det grundade.. Sen så hinner jag måla en gång till ikväll kanske.. Fan va bra det kommer bli!!

Have a nice week! I know I will!!
puss

RSS 2.0