Köpenhamn

Hopp.. så åker man till köpenhamn snart.. nästa torsdag för att vara exakt.. Ska bli så kul.. Modemässa med klassen.. Känns vi har förtjänat det efter tre år av hårt slit.. hehe.. Ska bo på hotel.. kanske parta lite.. haha.. det ska bli hur kul som helst.. Lite jobbigt att gå upp så tidigt bara, bussen går kvart över fem från norrköping och sex från linköping. Går ingen buss för mig så tidigt till nått av ställena.. men jag har lovat mina kära vänner att jag ska gå på i norrköping så det är ju bara att pallra mig upp och se gla ut.. hehe..

Har börjat med lite grejer till minneskonserten igen nu.. hoppas att få sälja i år med.. tjänade ganska bra förra året..

Idag har jag köpt nya skor.. fina.. Ska ha två av dom i köpenhamn.. kommer kanske lite bilder på dom när jag kommer hem, är hos älsklingen nu..

Vill hitta nått snyggt att ha mig i köpenhamn, men då måte jag fan köpa nått nytt och jag ligger redan back denna månad innan jag ens fått pengar.. Så det är ju lite skit.. Usch usch.. men det löser sig nog.. Efter maj slipper jag iaf alla jävla 3 räkningar o det ska bli skönt!

Nu ska vi nog dra kanske snart..
Puss o hej!!

Ingland is a bitch


Linton Kwesi Johnson

Stämmer jälva bra!


"När dom vill lära dig bli smal utan att banta
Med så mycke plast i kroppen att dom går att panta!"
-kapten röd

Nu är allt superbra igen!! Älsklingen kommer om ett tag, hoppas på en mysig filmkväll"
Har klippt mig och färgat håret!! Så fint så!!

Puss o hej o trevlig helg!

RSS 2.0