Rastaman


Denna lilla söta "docka" gjorde jag igår. Det blir min nya maskot. Ska även göras i mindre format till mobilsmycke, halsband och dylikt. Gillar den starkt, mycket enkelt att tillverka.

Ikväll ska jag på födelsedagsfest i marielund, blir nog ganska lugnt för alla ska ut på krogen vid 23 och jag har som vanligt inga pengar på kan följa med.

Ha en fortsatt trevlig helg.
Puss till Pierre

Bakdag

I onsdags bakade jag bröd, med tre olika fyllningar. Väldigt enkelt och SUPERGOTT!!
 Fyllning: Vitlök och russin
  Fyllning: Vitlök och basilika
 Fyllning: Belgisk fetaost, vitlök och russin
Som sagt var, underbart gott om jag får säga det själv.

Puss till Pierre

Lördag

Jo idag är det lördag och vad göra man? Sitter o spelar nåt jälva evighetsspel, men men, på nått sätt måste man ju fördriva tiden. Igår va vi hemma hos svärmor och käka taco.. så jäkla gott.

Måste börja göra lite fler grejer till minnes om jag ska sälja nått där, det är nog lite för lite grejer tror jag.

Kanske ska baka nått gott nu, lite kladdmuffins kanske.

Gjorde en jättefrukost i morse till mig o pierre, Bröd: Hjärtegott, Pålägg: Ost, knaperstekt bacon, Till: Stekt potatis o kokt ägg.. Så himla gott, synd bara att Oboyen va slut..

Ska återgå till skit spelet nu..

Puss till Pierre

Intervju

Idag har jag varit på anställningsintervju på ett logistikföretag i stan, först praktik i två veckor för att visa  vad man går för o sen provanställning i 6mån. Dom ringde i eftermiddags o sa att jag är välkommen att börja praktisera nästa måndag.

Har städat hos Pierre nu, kommer nån som ska kolla brandvarnare imorn bitti.

Imorn ska jag åka hem till blacka och vara barnvakt åt Simon och Isak, sova hemma o pilla lite med min nya dator en liten rosa historia.

Tack för idag.

Puss till Pierre

Nya tag!

Så va det dags för en ny vecka i arbetslöshetens kaos. Men men, denna vecka med nya fräscha tag och bara hoppas på det bästa. Har en anställningsintervju på G, hoppas det går vägen.

När jag var liten så hade jag, som många andra, favorit filmer som man kunde kolla på om och om igen. Min var Sandybell jag hade bara två av tio filmer och har ännu inte sett några andra än just dessa två, men nu så har jag hittat dom på Ginza.se och beställt hem dom, så nu blir det filmkväll med syrrorna nån kväll vartefter. Ska bli så kul o se vad det va man kolla på när man gick i lågstadiet.

Nu måste jag gå ner i tvättstugan o kolla läget, hörs nån dag framöver..

Tack o hej.

Puss till Pierre

RSS 2.0