21/2-07


Grattis Pappa Janke!! 44år!!

Idag så har det vart full rulle hela dagen,, Trodde att jag skulle få en skön sömn i natt men det fick jag inte.. vakna 4 eller 5 gånger.. Fan asså.. Sen så har jag träffat anna idag.. mycke trevligt.. Så har jag städat klart i mitt rum typ.. iaf.. Det blev faktiskt väldigt bra.. Ska hålla det så här nu ett tag tycker jag, har lovat Pierre att det ska va fint tills han kommer igen o det ska jag försöka hålla!! Idag så har jag gjort mackor till pappas kalas som är slut snart.. Trevligt att Farmor och Rolle och Mormor, Sara och Göran!!!! 

Jahopp!

så har man kört bli för första gången i sitt liv..
Gick bra som fan o jag får säga det själv.. Inga kärringstop, kunde växla.. Körde i typ 70..
Duktigt.. Fan va kul det va.. kom iväg på första försöket..

Idag är det alla hjärtans dag.. vill träffa min älskling idag men han mår inte så bra jag vet inte om han orkar.. men jag hoppas det..

Puss o hej

Köpenhamn

igår kom jag hem från köpenhamn.. Har haft hur kul som helst..
Torsdag:
Vakna 03.45 hemma hos älsklingen.
Gick på bussen 05.15 i norrköping.. Trött som fan kan jag lova..
Stanna och åt nånstans på vägen.. Åkte båt över vill danmark...
Checka in på hotellet.
Gick på första modemässan.. CPH VISION.. jätte kul..
Käka på ett turkiskt ställe brevid hotellet.. Blev nog lite kajko i magen av det tror jag..
Sen så gick till pubben på hörnet teqila för 10 danska kr.. Blev lite lulli när vi gick ut därifrån så kom vi fram till att det även var en strippklub där inne.. hehe o där satt vi, vi gick inte in dit igen sen..

Sen gick vi vidare till ett ställe med tre pubbar som satt ihop typ... trevligt ställe med två killar som spela gitarr och sjöng.. Riktigt bra.. Träffade lite roligt folk, dansade.. Sen så skulle vi gå vidare med några som vi träffade på pubben.. Gick fan i över en timmeoch bara virra runt sen kom vi fran till att dom inte visste vart vi skulle.. fan va trist.. fick skoskav i onödan.. shit asså kommer inte kunna gå med skor på flera dar...

Fredag
Frukost, Packa, dra från hotellet 09.30 tror jag..
Gick på två mässor till.. den första var bäst.. Den andra kollade jag inte ens på för det gjorde så jävla ont i fötterna att gå.. kollade på två modevisningar.. den andra var bäst.. med barn.. mellan 4-10 år.. världens sötaste..
Sen så åkte vi hem.. fan va jag längtade hem.. Ville träffa älsklingen o det fick jag.. 23.30 va bussen tillbaka till norrköping igen.. SKÖÖÖNT!!

Nu är det lördag och jag är trött som fan.. Kalle Baah spelar i stan ikväll på wasa.. Hade väldigt gärna gått dit men jag har varken ork eller råd till det.. fan asså.. hade vart kul..

Nu ska jag gå och kolla lite på tv eller nått...
Puss o hej


...

KNARK ÄR BAJS!

Hopp

Nu är ju stora frågan va fan man ska ha på sig i köpenhamn.. O hur mycke pengar man ska ha med sig o vart man ska gå ut på kvällen.. behöver fan hjälp!!

Nu snart är det sängen som gäller.. trött som fan.. busshelvetet körde fast i kimstad kyrka imorse.. fick stå ute och frya i 40 jävla min innan en ny buss kom.. fan va kallt!

Hopp.. nu blir det en bra film, ett glas vatten o sängen..

Jossan är sjuk lilla gumman... du måste ju bli frisk innan köpenhamn!! Krya på dig!!

Puss o hej

RSS 2.0