Påsklov!

Äntligen lite ledig.. det behövs verkligen!
I torsdags va jag hemma hos Anna o hade lite trevligt.. drack lite o snacka lite skit.. träffa deras nya katt, så mysig o fin så.. Trixi heter hon.. Jättefin.. Skulle ha åkt till Linköping så jävla synd att jag inte kunde hade vart kull att fira Paula, men då hade jag bara hunnit vart där i typ en och en halv timme sen hade jag vart tvungen att åka hem o det kändes ju lite segt så det blev inte av att jag åkte dit..

Igår (fredags) så mådde man ju lite dåligt, men det gick över framåt kvällen, va skitseg hela dagen, men det va ju självförvållat så jag får ju skylla mig själv..

Idag så har det inte hänt så mycke heller, har bara tatt det lugnt o kollat på TV o ätit godis, påskharen hade vart på besök i trädgården o lämnat ett påskägg till mig.. gott gotti gott gott!! Nu väntar jag på Pierre så ska vi bort till hans far snart o dricka lite och kasta lite pil, det ska bli trevligt!

GLAD PÅSK PÅ ER ALLA!!

Påskpuss till Pierre!

Onsdag

GRATTIS MAMMA! 42 år!! HIPP HIPP HURRA!!
Hade sett fram emot att få vila upp mig i helgen men det är ju dyngkört, måste jobba på fredag.. o det är ju bra i och för sig men palla jobba en fredagskväll när man egentligen bara vill ta det lugnt efter en skolvecka.. Hade sett fram emot att kolla på några filmer och äta lite gott godis.

Idag så har jag vart hos Pierre typ hela dan, lånat hans dator för att skriva klart mitt PA.. det går som det går.. är klar nu iaf..!! skönt som fan.. hoppas bara att det räcker så..

DE LYCKLIGA KOMPISARNA ska återförenas och göra 4 exlusiva spelningar i sverige i Mars..!! Vill verkligen dit, tyvärr så är det ingen som vill gå med mig.. Inte riktigt den musik mina vänner lyssnar på kanske.. men va fan once in a lifetime!! Vill så gärna gå.. är ju för fan uppväxt med den musiken!! Körde till o med dricka sprit och hålla käften på sikta mot stjärna i tvåan!! Min religösa lärare blev inte allt för bra.. Kommer ihåg det som om det var igår!

Nu ska jag dricka upp min grogg o kolla lite på tv innan jag börjar fundera på hemfärden!!

Ska sova läääääääänge imorn!!

Puss till Pierre

Jävla måndagar!

Fan måndagar borde tas bort från veckan asså.. Söndagar med, får ju fan ångest varje söndag för att behöva gå upp och komma till denna jävla skit skola.. okrar fan inte mer snart asså.. Det blir för mycke med allt känner jag.. Allt är bara skit.. O det blir ju inte bättre av att man går runt och har ont i käften.. jävla tandläkare.. FAn va jag hatar allt idag känner jag.. Hoppas jag blir på bättre humör längre fram i veckan..Har fan massa läxa idag.. o resten av veckan med.. Usch o fy va tråkigt..

Nått posetivt är iaf att jag är ledig onsdag/torsdag.. det ska bli så jävla skönt!! Fast då blir det ju att plugga massor!!

Nu ska jag gå och ha min sista lektion för dagen.. slutar kvart över fyra idag.. Seeeeegt!!

Puss till Pierre! (dig hatar jag inte)

RSS 2.0