Oj oj oj

Fan va jag har slagit mig den senaste tiden. Först så ramla jag i trappen och slog i tån, sen så brände jag lillfingret i syrrans ugn, sen så slog jag i tån i trappen igen, denna gång lossna nageln från lilltån, ont som fan kan jag lova, isak eller simon nocka mig imorse så jag har ett fint rött märke vid ögat! Men annars är allt kanoners..

Sov till halv tolv idag, fan va skönt det va, eller först vakna jag av Pierres alarm, sen så åkte han och jobba =(. Sen så sov jag till halv tolv.. Sköööööönt!!

Nu ska jag gå bort och duscha senså ska jag ringa till AnnaPanna!!

Have a nice week..

Ps. Ska måla imorn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Börjat

Idag så har det satt igång, fixar till i mitt rum nu! Kommer bli sååå fint!!

Dag 1: Slipat en vägg, 30min. Sen så blev det stop, Pappa ska spackla väggen igen imorn, så att jag kan slipa den i övermorn.. Det blir nog bra.. Det går inte fort men det framåt iaf och det är ju alltid nått!!

Kalle Baah på Ettan i Finpång på torsdag!! Ett MÅSTE att gå och kolla på!!

Have a nice week!!

Bara min

254784-28
(min första tattoo, sitter på ryggen)
nica va?

The week!

Denna vecka kan man ju knappst säga att man har slitit ut sig i onödan eller så.. Har inte gjort alls mycke.. Men men. På lördag så blir man ensam hemma iaf, Pierre kanske kommer, så helt ensam blir man ju inte =P

Om exakt en vecka bär det av till Finspång igen.. Kalle Baah spelar på Ettans uteservering, är ett tag sen man såg dom. Bara att hänga på om ni känner för det, ju fler desto roligare..

Har bokat nya platser till URF nu, hann inte betala in pengarna sist, men nu måste vi fan hinna det om vi vill ha några tältplatser.

Pappa håller på att krånglar med den där jävla bussen vi har, kylarn var det visst den här gång, fattar inte varför vi inte ka n få ha en bli som funkar nån gång asså. Hoppas bara på att dom hinner laga den innan Vimmerbycup, annars så tycker jag synd om lille Lullebulle!! =P

Nu ska jag gå och fixa till mig lite, har nyss vaknat.. Sååååååååå skönt att sova länge altså.. känns som det va år och dar sen =P

Puss


Seegt!

Va hos Syrran igår och kollade på film.. Alla Harry Potter filmer utom den som går på bio nu. Den skulle vi visst se på bio.. Idag är det skapligt segt vill jag lova.. Har vart i stan också en sväng, köpt en jättefin klänning som man får hitta nått tillfälle till att använda..

Åskade nyss. Fy fan va äckligt det är.. Larmet gick på bruket, men det gör det ju typ jämnt när det åskar.. Luktar Blacka ute, som fan. Går knappt att andas.. Men men..

Känner mig lite slö så jag får nog gå ut och gå en sväng tror jag.. Pierre skulle höra av sig lite senare tror jag..

Nu ska jag göra mig i ordning lite, eller fixa ruffset iaf, ser ur som ett skatbo i skallen.. Sen så blir det nog att dra tre pil, sen ut och gå!!

Have a nice week my friends.

(ps. godis i mikron, ingen hit direkt. ds)


Så trist!

Så var det visst söndag igen, och fast man har lov och inte beöver gå upp tidigt imorn så känns det ändå så jäkla tråkigt.. Sitter hemma just nu aldeles ensammen, inte så kul alls.. Hoppas på lite sällskap snart =D Imorn så ska jag till syrran och kolla på film hela dagen/kvällen.. ska bli skönt, komma ifrån blacka lite..

Var ute igår med Jossan och Ivan. Hade skoj.. Synd bara att det regna, men skoj var det iaf.. Grymt bra musik på parklife iaf..

Har kollat på två filmer, sovit lite nu ska man gå och käka.. Sen så blir det en och annan till film skulle jag tro!

Have a nice week!!

Klart!

Har inte gjort riktigt allt som jag skulle göra idag men mycket av det iaf..
Jag har iaf vart i stan och köpt färg och present, så har jag städat lite, hälsat på hos mormor, käkat.. Ja det va väl typ allt.

Köpte jättefina färger Kenya Djup och Kenya Mörk, den ena är ljusbrun och den andra mörkbrun. Så det blir nog bra.. Nu behövs det bara spacklas, slipas och grundas sen så kan jag börja måla!! Jippii!! Kommer bli så fint.. Längtar tills jag får tillbaka mitt rum och min säng!!

Bra sagt:
Varse

Tar start.

Fan va stolt jag är över mig själv.. Har städat ur halva rummet redan, har vart uppe sen halv åtta imorse, Så nu är det bara att köpa färg så att jag kan få måla och flytta ner igen.. Vill ju ha det klart innan det blir partaj ju.. Fast det hinner det nog inte bli.. men man kan ju hoppas iaf..

Things to do today:
~Städa klart
~Åka till stan
~Köpa färg
~Köpa present
~Baka med Sinom och Isak
~Åka till mormor
~Festa

Hopaps på att det blir krogen imorn så det händer lite också.. Har ju fy fasen inte träffat Jossan på hela lovet så det ska bli skoj.. Hoppas du orakar gå ut imorn gurl..!!

Oh vad jag vill att rummet ska bli klart.. Vi ju inte sova på soffan längre..
Men fy fan va läskigt det va igår när jag kom hem på natten.. Tänkte att jag kunde sova på soffan i mitt rum iaf.. Men det gick ju in te för sig. Öppnade toa-dörrn och där springer värsta jävla spindeln på golvet, Så jag gick ut där i från, vände mig om och tror ni inte att det satt ett jävla äckel på väggen med.. Men det va ju liksom i andra delan av rummet så jag skulle ju kunna sova i soffan ändå. Men nej nej, Det satt ett as på golvet nadanför soffan med.. Så jag sprang upp och la mig i Ellens säng!! Skööönt att få sova!


Så är det.

Simon och Isak tar upp allt man säger nu för tiden. Just nu springer de runt och skriker:
- Hej du glade ta en spade och gräv ner dig så jag slipper se dig.
Kan ju hoppas att dom inte springer runt så på dagis.

Jävligt långtråkig dag idag kan jag lova.. vill göra nått med det ser inte ljust ut just nu. Hoppas att det blir lite fart i helgen iaf.. Kanske lite krogen och lite film.. vem vet man kanske får värsta rycket och städer upp allt i mitt rum, men tyvärr så ser det nog inte så ljust ut på den fronten heller.. men jag vill ju verkligen att det ska bli klart där så man kan ta hem folk igen..

Bra sagt:
-Varför sitter du där borta och sitter.


Music!

image24
(dlk)


 

image26



image27



(lite bra musik är ju aldrig fel)


That's just how it is!

-Det är balans med sex!!


Vilken film kommer den repliken ifrån?


Me like!

image21image23image22

(all we need is love! Så i sommar är detta allt jag behöver!! ..reggae inget piggar upp så mycket som en härlig reggae låt med gung!! Det är det bästa man kan lyssna på tycker jag!!)
Självklart så finns det såå mycket annat som också är bra.. men inget slår reggae!!
lite annat som jag lyssnar på kommer nog kanske i nästa inlägg för dom som är intresserade!!
Bless

RSS 2.0