Mmhmm.

Trött som fan idag kan jag lova.. Kändes som huvet höll på att sprängas imorse när jag vakna.. Nu är det bättre iaf..

Har vart ute och gått i skogen i timme med Anna.. Riktigt skönt faktiskt.. men jag är så jäkla trött asså..

Blir nog en tidig kväll ikväll tror jag..

Händer tyvärr inget mer intressant i mitt liv just nu..
Puss och hej!

Hantverk.

Fick en symaskin idag, eller egentligen så fick jag den för två år sen i julklapp men jag hade fått den förens nu.. hehe, bättre sent än aldrig.. =P... Så idag har man sytt lite, inget som blev riktigt som jag hade tänkt mig men det blev ganska bra iaf.. vet inte om jag vill använda det.. men men..'

Fya fan vilken tråkig helg, har inte hänt ett skit, eller jag var hos Anna i fredags och kollade lite på tv och käka taco och det va ju iaf trevligt.. men igår gjorde jag inte ett skit, bara var hemma och pyssla lite.. Har kommit på lte nya sätt att göra armband på. Så igår gjorde jag 12 stycken, tar mellan 20-30 min att göra dom, men fina blir dom. Så nu har jag blåsor på fingrarna.. ont som fan kan jag lova..

Just det.. jag som är så jäkla rädd för katter har bara kunnat klappa en ända katt, tills nu, nu klappar ja inga. Fan Annas katt rev mig på fingret i fredags.. Ont som fan gjorde det med.. Så nu har jag två rivmärken på fingret, och en blåsa brevid, tur att det är på vänster pek.

Väntar på att Pierre ska komma hit från urskogen, under tiden så ska jagkasta pil, va så jäkla länge sen. Hoppas det går bra, ska bli kul, om jag vinner vill säga =P

Nu ska jag gå och byta om och sen dra mig ner till darten..

Puss och hej.

Fattar inte!

Blir så trött på folk som säger en sak och sen gör en annan, eller folk som bara skiter i en.. Jag okrar inte med det alltså.. Åhhh man känner sig liksom så jäkla lite och värdelös då.. Eller jag vet inte hur jag ska förklara.. Men men..

Måste skriva av mig lite idag känner jag, det va ju ett tag sen.. Har dock inte hänt så mycke.. Ser att det är lite dåligt med bilder just nu men dom kommer snart, jag lovar..

Jag har klippt mig och färgat håret, det blev ganska bra.. håret blev för kort men annars blev det väl ganska bra.. Slingorna blev också ganska bra, lite mycke på vissa ställen bara men annars blev det bra..

Nu ska jag gå och kolla på barnprogram med mina godingar, så väntar jag på att min darling ska komma hit, saknar honom..

Puss och hej!


RSS 2.0